GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het aanleggen van een uitweg aan Oude Roermondseweg of Oude Kromstraat te Susteren

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Echt-Susteren

Geplaatst op Lokaalnieuwssusteren.nl op: 1-3-2024

  1. Bekendmakingen susteren
  2. GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het aanleggen van een uitweg aan Oude Roermondseweg of Oude Kromstraat te Susteren

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij op grond van de Wabo (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht) de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:Aanvraag omgevingsvergunning / Oude Roermondseweg of Oude Kromstraat, 6114 – te Susteren / Echt-Susteren / ingekomen 19 februari 2024 / het aanleggen van een uitweg.AttentieAls er bij de aangevraagde vergunning plannen staan waar u mogelijk bezwaar tegen heeft, wijzen wij u erop dat het maken van bezwaar in dit stadium nog niet mogelijk is. U kunt pas een bezwaar indienen nadat het college een besluit heeft genomen op de aanvraag. Elk besluit wordt in het Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl gepubliceerd.Voor meer informatie over deze aanvraag kunt u contact opnemen met het vergunningenloket, op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur onder telefoonnummer 0475 - 25 51 00 of via dienstverlening@servicecentrum-mer.nl.

Unknown

Picture of  Lokaalnieuwssusteren.nl Redactie

Lokaalnieuwssusteren.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Susteren. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Susteren

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.